Gastenboek

Referenties

Hennie Kosterman

Wij wilden je laten weten hoe blij we zijn met onze Blue.

Het is een super lieve, aanhankelijke en nieuwsgierig kittenkind.

Stapt overal op af en is nergens bang voor.

Kortom, een geweldige kat!!!

Martine Meili

Doreen, wij willen je ontzettend bedanken voor alles wat je spontaan voor de poesjes hebt gedaan.

Je bent de bovenstebeste poezenmama, neem dat gerust van ons aan.

Tony, Martine en Sofie

Tiffany Karssemeijer

Blondie is een heerlijk schoot poes, ze komt heel graag bij je. Doreen heeft hard haar best gedaan, je kan echt merken dat zij heel veel tijd en energie erin heeft gestoken want ze zijn echt heel sociaal en super lief. 

Wij zijn heel dankbaar dat Blondie bij ons mocht komen wonen.

Laura Mast

Het gaat fantastisch met Jake. Als ik nog een kat zou zoeken, zou ik het wel weten. Wij zijn elke dag blij met hem. Hij heeft zo'n geweldig karakter en daarbij zo'n mooie kat. 

Chantal van Heusden

Wij hebben vorig jaar mei Ohana ( Nana) gekregen. Wij belden Doreen en konden diezelfde avond al langskomen. Zowel met Doreen als Nana klikte het direct. Doreen was heel warm en open en gaf ons veel informatie. Je kon zien dat de katten het fijn hebben bij haar en dat er veel liefde en aandacht is.

Gelukkig vond Doreen ons ook geschikt voor Nana en mocht ze met ons mee. Vanaf dag 1 heeft deze fantastische kat ons leven zo ontzettend verrijkt😃 Nana voelde zich direct thuis. Nana heeft een ontzettend lief, nieuwsgierig, ondernemend en lief karakter. Ze weet precies het ritme van iedereen in huis. Waar wij gaan, gaat zij. Elke morgen worden we stipt op tijd begroet en ze volgt je helemaal met alles wat je daarna doet. Het is geen schoot kat maar ze wil wel heel graag bij je zijn en heel graag geaaid worden. Ze kreeg van de dierenarts bij haar jaarlijkse check een dikke tien met griffel, helemaal volgens het boekje.

Alle kittens van Doreen zijn even lief en gezond, als je een geweldig lieve en leuke kat/poes wilt hebben raad ik echt Doreen aan!

Isabelle de Nooij

We hebben een paar jaar geleden één Ragdoll kitten bij Doreen opgehaald. Doreen was erg gemakkelijk in de communicatie en ze toonde veel interesse in ons en onze woonsituatie. Alles om er zeker van te zijn dat de kitten goed terecht komt. Dat is alleen maar fijn. Nu is onze Bluepoint Ragdoll een prachtig volwassen Ragdoll. We sturen Doreen nog wel eens een foto!