Mag ik u voorstellen aan de prachtige Ch Fairytale.


De knappe sealpoint (RAG n 33) Fairytale heeft de titel Kampioen behaald. Hij heeft een hele mooie stamboom met meerdere kampioenen daarin en zonder inteelt.  Hij heeft waanzinnig blauwe ogen en een prachtige zijdezacht aanvoelende vacht. 

Fairytale is geboren 21-02-2021 en is geslaagd voor alle gezondheidstesten, zowel DNA als ECHO, zoals PKD, HRM, PCR, FIV en FeLV. 

Fairytale is kleur getest. Hij draagt choc en verdunning.

Fairytale heeft een zeer aanhankelijke karakter, hij is erg sociaal: een allemans vriend. Hij spint als een motor bij het minste of geringste en laat ogenblikkelijk weten dat hij gesteld is op jou.

Fairytale is onlangs een carrière begonnen als fokkater. Eerst voor de eigen poezen en daarnaast zal hij beperkt beschikbaar zijn voor buiten dekkingen voor stamboom poezen met een recente FIV FeLV verklaring. Zijn kittens hebben allemaal diepblauwe ogen en zijn super nieuwsgierig naar mensen. 

Hij heeft al deelgenomen aan drie internationale shows. Op de shows (16-10-22, 29-01-23 en 15-10-23) behaalde hij Excellent 1 en daarmee driemaal een CAC punt.  Daarme heeft hij de titel Kampioen behaald.

Pawpeds

In de Fotoalbum is zijn ontwikkeling te zien van kitten tot kater.